Privacy

Wie zijn we

Ons site adres is: https://eenvoudigseo.nl. EenvoudigSEO maakt onderdeel uit van Tekstwerk Ellen Beringen

Op deze website is het niet mogelijk om reacties achter te laten of als bezoeker in te loggen. In de privacyverklaring zijn hierover dan ook geen punten opgenomen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je ons een bericht stuurt via ons contactforumulier ontvangen we de gegevens die je ons via het contactformulier geeft. We ontvangen via het systeem geen IP-adres. Je gegevens worden zonder uitdrukkelijke vraag dit wel te doen, nooit gedeeld. Vragen om je gegevens te delen komt uitsluitend voor wanneer je ons vraagt om contact op te nemen met een van onze SEO-buddy’s. Deze ontvangen jouw vraag en uitsluitend de contactgegevens die je ons vraagt om door te geven.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je ons contactformulier gebruikt worden je gegevens voor altijd bewaard. Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken. Je kunt op ieder moment vragen je gegevens en vraag of opmerking die je via het contactformulier hebt verzonden te verwijderen.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Een reacties van bezoekers via ons contactformulier komt langs een geautomatiseerde spamdetectie service.

Scroll naar boven